Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ...ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ

Ο Μορφέας επί το έργο.

Γι αυτούς που δεν αποχωρίζονται το κρασί ούτε στιγμή από την καθημερινότητά τους και το βλέπουν ακόμη και στον ύπνο τους, σας παρουσιάζω την εξήγηση του...εφιάλτη τους!

 

 

 

Κρασί

Όταν ονειρευτείς κρασί σε βαρέλι ή μπουκάλι, θα έχεις σημαντικές ερωτικές και οικονομικές επιτυχίες. Το κόκκινο κρασί σημαίνει δύσκολη δουλειά με αρκετά κέρδη ενώ όταν το πίνεις, θα πάρεις αισθηματική χαρά. Ένας άρρωστος που θα ονειρευτεί κόκκινο κρασί θα αναρρώσει γρήγορα. Μαύρο κρασί σημαίνει επιτυχία που θα έρθει μετά από πολύ και κοπιαστικό αγώνα. Το λευκό κρασί συμβολίζει την καλή υγεία. Για τους παντρεμένους, σημαίνει κάτι πολύ ιδιαίτερο, ένα παιδί που θα έρθει σύντομα. Το ξυνισμένο κρασί σημαίνει στενοχώριες και καβγάδες. Ένα ποτήρι με θολό κρασί, προμηνύει επιτυχία μετά από πολλές προσπάθειες. Όταν δεις κρασί να χύνεται, σημαίνει εγκατάλειψη, στενοχώρια, απώλεια χρημάτων και ενδεχομένως κάποιο δυστύχημα.

Πίνω

Ανάλογα με το τι πίνεις υπάρχει και διαφορετική ερμηνεία. Αν πίνεις γάλα, θα περάσεις στενοχώριες. Το κρασί σημαίνει πως έχεις καλή υγεία. Το όνειρο φανερώνει επίσης την ευθύτητα του χαρακτήρα σου. Αν πίνεις οινοπνευματώδη, μη περιμένεις να πραγματοποιηθούν οι ελπίδες σου και τα όνειρά σου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου